Doe vandaag nog de test! 

Onze Creativiteitstest geeft je een goed beeld van niet alleen jouw eigen creativiteit maar ook de creativiteit van jouw team en organisatie. De resultaten zijn een uitstekend middel om de discussie over creativiteit binnen je team of je organisatie op te starten.

De vragen zijn gericht op de belangrijkste elementen die te maken hebben met zowel jouw individuele creativiteit als die van het team of organisatie. De test kijkt daarom naar 4 aspecten:

1.         Jouw persoonlijke houding ten opzichte van creativiteit.
2.         De invloed van het teamgedrag op creativiteit.
3.         Hoe de leiderschapsstijl van je manager creativiteit beïnvloedt. 
4.         Hoe jouw organisatie creativiteit stimuleert.

De creativiteitstest is bedoeld voor medewerkers die rapporteren aan een leidinggevende. Ben je zzp-er of werk je in een kleine organisatie, dan kunnen sommige vragen wat lastiger te beantwoorden zijn. Ben je zelf leidinggevende, dan kan je de vragen beantwoorden vanuit het perspectief van de medewerker.

Het is wel belangrijk dat je voldoende tijd neemt voor de test. Er zijn 72 multiple choice vragen en 5 open vragen om te beantwoorden. Reken op ongeveer 20 minuten om de test te maken.

Je krijgt jouw persoonlijke resultaten via email toegestuurd; daarom vragen we je bij aanvang van de test om je naam en email adres (deze gegevens gebruiken we alleen voor de resultaten van de creativiteitstest). Dit rapport staat boordevol informatie en tips! Daarmee is de Creativiteitstest een goed startpunt voor het verbeteren van de creativiteit binnen jouw organisatie. En daar wordt iedereen blijer van!

Wil je de Creativiteitstest op maat gemaakt voor jouw organisatie? Klik HIER voor de verschillende opties en pakketten!

Logo MCCIM small.jpgCopyright voor de ‘Creativiteitstest’ is in beheer van het bedrijf MCCIM. Het kopiëren of gebruiken van (delen uit) de  test mag alleen op basis van schriftelijke en uitdrukkelijke toestemming van de auteur.