Nel Mostert

Mijn passie is creativiteit – om daarmee het beste uit de mensen en uit de organisatie te halen. Deze Creativiteitstest is door mij gemaakt op basis van meer dan 10 jaar ervaring als Innovatie Facilitator bij Unilever en sinds 2010 als zelfstandig ondernemer in mijn bedrijf MCCIM – Mostert Consultancy voor Creativiteit en Innovatie Management. Als facilitator begeleidde ik meer dan 850 workshops, waarvan 250 brainstorm sessies voor het genereren van break-through ideeën.

Mijn klanten zijn: o.a. Unilever, PepsiCo, Coca-Cola, DSM, Philips, Friesland Campina, Umicore, Purac, Océ, Heinz, Nationale Nederlanden, Barry Callebaut, Rijkswaterstaat LEF Future Center, TSM Business School.

Mijn achtergrond is in Marketing en Business Administration met verdere accreditaties van:
–  Creativity with Synectics, ?What If! and Min Basadur.
–  Facilitation bij o.a. Nyenrode University.
–  Certified Professional Facilitator (CPF) en Assessor bij het IAF (International Association of Facilitators).
– Belbin accreditatie bij de Belbin Association.

Voor meer informatie: www.MCCIM.nl of via LinkedIn

Foto Gerard 2Gerard Drost

Met mijn achtergrond in ‘business partnering’ bij multinationals is mijn expertise bovenal het verbeteren van de creatieve processen van binnenuit. Hiermee ondersteun ik het ontwikkelen van een succesvol innovatieklimaat binnen organisaties.

Het is fantastisch om te zien waar mensen toe in staat zijn als je ze op de juiste manier weet te raken. Zo werkt dat ook met creativiteit. Veel te vaak heb ik innovaties zien mislukken door een té grote focus op de uitkomsten en niet op de menselijke factor en mindset die mensen aanzet om te innoveren.

Hoewel creativiteit zelf niet te managen is, is het zeer zeker mogelijk te managen vóór creativiteit. Een organisatie creatiever maken vraagt om de juiste creatieve taken, tools en technieken. Ik help organisaties aan de juiste strategie en uitvoering die leiden tot meer creativiteit. Ieder van ons heeft waardevolle creatieve eigenschappen. Mijn doel is jou te helpen de jouwe te vinden en te ontwaken!

Lees meer over mijn ervaringen via www.InCreativeCompany.nl of via Linkedin